In Memoriam

Alle kanjers die ons hebben moeten verlaten, leven voort in ons hart. Ze hebben mij helpen vormen tot wie ik nu ben en hun onvoorwaardelijke liefde leeft voort. We missen ze nog allemaal, maar weten dat ze voor altijd rust hebben.

 


Terry

1978 - 01/10/1992

 

Onze eerste hond, gered van dierenmishandeling en onze loyaalste fan en vriend.

Een hond, die door zijn verleden, een flinke gebruiksaanwijzing had. Maar trouw tot aan zijn dood.

 

Dag Terry, Ik ben trots dat wij je weer mochten en konden leren wat liefde en vertrouwen was.

 


Wiljean's Rowan

15 oktober 1993 - 28/10/2002

 

Mijn eerste eigen (ras)hond (en Labrador). Hiermee is alles begonnen voor mij. Een hond als Rowan krijg ik nooit meer. Hij was gemakkelijk, liep altijd los, luisterde enorm goed en heeft mij begeleid tijdens mijn eerste stappen in de hondenwereld.

 

Hij mocht niet oud worden. Zijn gehele leven heeft hij geregeld met zijn gezondheid getobt. Hij was zelfs allergisch voor mensen en honden... Dit mocht zijn onvoorwaardelijke liefde nooit tegenhouden.

 

Zijn twee grote passies waren zijn bal en de zee.

 

Dag knul!


Wiljean's Branko

28/08/1995 - 16/03/2010

 

We hebben op hoge leeftijd afscheid genomen van mijn domme blondje. De goedzak die alles prima vond. De goedzak die samen met mij een top combi was in de jacht, ondanks zijn zware HD.

 

Na bijna 15 mooie jaren hebben we hem vaarwel gezegd. Hij was op.


Geable van de Oppershoeve

11/05/2000 - 14/12/2010

 

Mijn beste vriendje en mijn schaduw heeft deze wereld moeten verlaten nadat tijdens een operatie bleek dat zijn kanker te agressief was en hij niet meer kon winnen.

 

Giebeldebiebel zal enorm gemist worden. Mijn kennelnaam is naar hem vernoemd zodat hij voor altijd doorleeft in mijn vervolgstappen binnen de fokkerij. 

 

Mijn schaduw heeft mij alles geleerd over vertrouwen en liefde. Die was voor hem niet altijd voorwaardelijk. Zo kon hij boos op mij zijn als ik alleen op vakantie was geweest, maar was hij ook mijn steun en toeverlaat op momenten dat ik dat het hardst nodig had.

 

Giebetlje rust zacht - "Wij zijn twee vriendjes, jij en ik"


Enima Perla Vltavy (Mystic)

28/08/2006 - 26/07/2016

 

Plotseling en zonder enige voortekenen hebben we afscheid moeten nemen van onze Mystic. Zij is aan acuut hartfalen overleden.

 

Mystinkie was een grote schat en een moeder voor alle honden hier in huis. Haar ADHD karakter heeft mij weleens tot wanhoop gedreven, maar haar enthousiasme, haar clowneske gedrag en de liefde die zij uitstraalde maakte dat dit hondje enorm gemist gaat worden.

 

Clowntje Mystic... Zwaai maar lekker door achter de Regenboog.


Hunter Hamish van 't Loarveld (Hampton)

30/06/2001 - 23/05/2018

 

De oude man hebben we in laten slapen. Nu is hij weer herenigd met zijn baasje (mijn vader). Hij gaf ineens aan dat het niet meer hoefde. Na bijna 17 jaar is dat ook prima. Gelukkig heb ik nog een mooie herinnering kunnen maken met onze Lester...

 

Oude man, blijf vooral je eigen ding doen. Dat heeft 17 jaar gewerkt.


Elizabeth Windsor of Geable's Pride (Bailey)

21/04/2010 - 18/06/2019

 

Zo ben je aan het spelen op het veld en je roedel aan besturen... De volgende dag ben je zo ziek als dood vogeltje.... En bij de dierenarts bleek ook de ernst. Parvo????? Hoe kan dat? Helaas hebben we je direct moeten laten gaan. Je was te ziek om te vechten en het zou te gevaarlijk kunnen zijn voor al je roedeltje om het ook nog te proberen.

 

Wat missen we je enorm. Je was zo onzeker als pup... Maar als volwassen teef heb je de roedel prima naar je hand kunnen zetten en was je met recht een super Alfa teef.

 

Lieve Bailey... Je bent in mijn handen geboren en in mijn handen vertrokken.


Roeper's Shocking Blue (Erin)

10/07/2007 - 23/12/2019

 

Onze Grand (old) Lady is er niet meer. Op maandag 23 december hebben we afscheid van haar genomen. Langzaam werd Erin steeds zieker en merkte we ook een gedragsverandering. Voor haar veiligheid, die van onze andere honden en die van ons hebben we de onvermijdelijke beslissing genomen om haar te laten gaan....

 

Onze KONINGIN (mijn lelijkerd) zal gemist worden. Zowel vocaal als lichamelijk was zij altijd erg aanwezig. Het is nu ineens echt stil... en dat met 8 andere honden in huis.

 

Doei zeurpietje 


Andere kanjers die door ons gefokt zijn, maar helaas ook de Regenboog Brug over zijn gegaan.