Warm maar succesvol

Een leuk weekend gehad op onze eigen clubmatch van KC de Oude IJsselstreek. Dit keer had ik zowel Nola als Kacey mee.

En het was ook nog eens succesvol. Omdat ik ook het secretariaat bemens, waren we al vroeg aanwezig. Dus tentje opgezet en honden in hun bench/kennel in de tent. Lekker in de schaduw met een koelmat en een koelhalsband. Dus die warmte kunnen zij vandaag wel hebben. We hebben ook nog de koelhesjes bij ons voor de zekerheid.

 

Rond 10u stond het veld lekker vol met tentjes, waren bijna alle nummers opgehaald en kon de clubmatch beginnen. Rond 12u was ik aan de beurt. Eerst met Kacey. Wat is het toch een heerlijke stabiele jongen om te showen. Hij werd Beste Reu. 

Dan met Nola... Spring in het veld.... Alles in de gaten willen houden. Ok, die kan je beter binnen showen hahaha. Maar ze doet toch verder wat ze moet doen en wint Beste Teef en ook nog eens van Kacey voor Beste van het Ras. Dus vanmiddag terug voor de erering.

In de middag terug voor rasgroep 6 en ook deze wint Nola. Super trots op onze dame.

Na de eindkeuring voor Best in Show moet Kacey ook nog de erering in. Hij was ingeschreven in de fokkersklasse waaruit nu de Beste Zelfgefokte Hond gekozen wordt.

Kacey loopt super en wordt BEST ZELF GEFOKTE HOND van de CLUBMATCH. 

Super trots want hij is echt zo mooi en ook nog eens echt mijn eigen fok. Onze kroonprins stapt zo goed in de schoenen van zijn vader en opa!